Wat biedt Byveo?

Byveo ontwikkelt online samenwerkingssoftware voor uiteenlopende branches en ondernemingen en biedt deze aan als Software Dienst (SaaS). Wij brengen mensen samen via een digitaal platform dat voldoet aan de hoogste eisen van techniek en veiligheid. Dat doen we met een netwerk van zelfstandige ondernemers die stuk voor stuk een kei zijn in hun vak. Door te werken met een flexibel netwerk kunnen we altijd de juiste kennis en voldoende krachten mobiliseren om u optimaal te laten samenwerken. Wij zijn geen ‘softwarehuis’, maar maatschappelijk betrokken dienstverleners en geloven in de projecten die we doen. Samen iets bouwen waar u als klant écht iets aan heeft. U koopt geen dure software, maar betaalt voor het gebruik en de service. Wij gaan voor een langdurige samenwerking en geloven in de meerwaarde van de betekenis economie.

Software as a Service (SaaS)

  • Byveo werkt met Software as a Service (SaaS). U hoeft geen software aan te schaffen en te installeren maar wij bieden deze in eigen beheer online aan als dienst.
  • Ook hoeft u zich niet te bekommeren om onderhoud of updates. Inloggen volstaat. Wij updaten en onderhouden het systeem zodat alles up-to-date blijft.
  • Doorontwikkeling: Byveo en haar klanten blijven constant innoveren om ervoor te zorgen dat het platform nooit verouder en constant mee groeit met uw markt.
  • U bepaalt zelf welke modules u wilt en betaalt maandelijks een vast bedrag voor het gebruik, dus geen financiele verassingen.
  • Wij helpen u met het samenstellen van het ideale platform en zetten achter de schermen alles perfect voor u klaar.
  • De softwaredienst stelt mensen in staat om waar en wanneer dan ook beter samen te werken.
  • Op het platform kunnen professionals uit de zorg (sociale domein) en andere sectoren binnen en buiten hun branche ideeën uitwisselen, kennis raadplegen, documenten delen, elkaar consulteren en nog veel meer.
Voordelen van SaaS Lage ontwikkelingskosten Multi-tenant architectuur: bestaande software met uw eigen toepassing Geen installatie of complexe software en hardware nodig Altijd en direct up-to-date Gehost in uw private Cloud Upgrades achter de schermen terwijl u werkt 24/7 online toegang Online beheer van uw SaaS dienst (CRM/CMS) Integratie met uw bestaande applicaties
Totaalpakket Hosting en licentie Ongelimiteerd gebruik Service Level Agreement (SLA) Doorontwikkeling Onderhoud en back-ups Vaste contactpersoon Cursussen en trainingen Helpdesk en FAQ User Groups (inspraak van gebruikers op doorontwikkeling van de software) Technische ondersteuning Monitoring Compatibel met alle mobiele apparaten